30 Mayıs 2008 Cuma

Tadilat




27 yaşına gelip hâlâ okula giden bir bünye olmanın neticesinde bu aralar başımız derslerle bir hayli belada. Aslında sene başından beri işten güçten pek belimizi doğrultacak vakit bulamadık ama hiçbir vazife ödev yetiştirme derdine düşmek kadar can sıkıcı değilmiş, şu aralar bunu fark etmiş durumdayız bir kez daha. Acı ama gerçek.

Blogda ay başına düşen yazı sayısı da içinde bulunduğumuz meşgale hakkında yeterince fikir veriyor aslında. Aralık ayında bir heves girişmişiz bu işe, 13 yazı yazmışız o ay, Nisan ve Mayısın toplamındaysa anca Aralıktaki kadar yazabilmişiz.

Bugün bu yazıyı yazmadan önce şablonun HTML kodunda ufak bir oynama yapıp biraz daha gözle görülebilir bir hale sokmaya çalıştık blogu ama tadilat devam ediyor. En azından ilk paragraftaki nedenlerden ötürü zihinsel bir tadilattan geçmemiz lazım. Euro 2008’deki her maçın ardından ufak ufak maç yazıları yazmayı düşünüyordum ama grup maçlarında buna vakit ayırabileceğimin garantisi pek yok gibi. 9 Haziran’a kadar bir ton ödev, sonra 19 Haziran’a kadar da en az üç finale gireceğiz. Bu dönemi sağ salim atlatırsak Haziran sonundan itibaren nihayet altı aydan fazla süren test yayınına son verip normal yayına geçiş yapacağız.

Canımız çıkarsa da son post olarak bir helva fotoğrafı koydururuz artık tanıdıklardan birine, vasiyet niyetine...

Hiç yorum yok: